Проблематика тероризму
Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» з визначення якості молока.
Молоко - унікальний продукт, вважають лікарі та дієтологи.
У ньому міститься чимало білків, вітамінів, мікроелементів. Молоко та молокопродукти можуть принести багато користі, але при умові, що на столі опиняється справжня молочна продукція. Тож, як визначити якість молока вчилися студенти групи Т-41 на практичному занятті з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини».
Відеодайджест
Пошук по сайту
Освітній процес
Статистика
На даний момент 1489 гостей на сайті
Репозитарій
Користувачі : 103
Зміст : 732
Переглянути хіти змісту : 2485511
Зміст : 732
Переглянути хіти змісту : 2485511
Мапа відвідувачів